Alapvető tudnivalók a fénytestről

-A fényút terápia alapjai-

"Őrizd és tekintsd testedet
fénnyel elárasztott,
csodálatos szentélyként!
-Az angyal üzenete- "

Finom- és durvaanyagú test

Fizikai érzékszerveinkkel a valóságnak csak egy szűk darabkáját érzékeljük. Ezt az anyagi rezgésszintet nevezzük durvaanyagú világnak. A fizikai test természete szerint durvaanyagú.

E látható szint mögött azonban működik egy láthatatlan fényvilág, amely az isteni fényforrásból tör elő, és csodálatos módon együttműködik a durvaanyagú szinttel. Bingeni Szent Hildegárd leír egy látomást az örvendező angyali karokról - ő a különböző fényvilágok kilenc szintjét látta, s e szintek mindegyikének más-más feladata volt. Tudatunkkal titokzatos módon álandó kölcsönhatásban vagyunk a szellemi világokból ható erőkkel, akár tudunk erről, akár nem.
Finomanyagú testünket folyamatosan átjárja ez a csodaszép angyalfény. Ekképpen mozgunk egy tündöklő, láthatatlan fénytest, az auránk közepén, amely oltalmazó fényköntösként vesz körül minket, és áthatja a testet. Ez az áramló fény az életerőnk.

A testi szem elől a fénytest rejtve van. Radiesztéziával, azaz ingával azonban mérhető, illetve tisztánlátással, azaz a harmadik szemen keresztül látható. Több méter átmérújű, finom szivárványszínű fényteret képez a fizikai test körül. Valójában tehát sokkal nagyaobbak vagyunk, mint hinnénk!

Gyakran előfordul, hogy észrevesszük egy ember rezgését, még mielőtt meglátnánk az illetőt, amikor az auránkba lép. Erőterink ilyenkor egybefolynak. Az erőtér persze nem zárt rendszer, hiszen minden teremtményt összeköt egymással a mindent átfogó krisztusfény. tudatunkkal megnyílhatunk e mindent átható dimenzió számára, ha sikerül magunkban nyugalmat lelnünk, és elmerülnünk a téren és időn túli egységben. Mindennapos meditálással kibontakoztathatjuk magunkban ezeket a képességeket.

Megjegyzések

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

222

lap tetejére

111

lap tetejére

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A légzés gyógyító ereje - Természetes terápia

Szabadulás a félelemtől és a depressziótól 1.rész

HOGYAN TANULJUK MEG AZ ELENGEDÉST?